Ukoliko do sada niste čuli za DAVANTI gume, sada je pravi trenutak. Jer, ove gume su se pojavile na našem tržištu još pre godinu dana i time obogatile ponudu.

Rigorozna testiranja DAVANTI guma

Gume su razvijane tokom 2013. godine u Velikoj Britaniji. Sadašnji asortiman dizajniran je i proizveden u okviru vodećih svetskih pogona, koji sadrže najnovije tehnologije za izradu pneumatika.

Pre početka prodaje guma u Velikoj Britaniji, sve DAVANTI gume prošle su testiranje da bi dobile osnovne oznake po rigoroznim EU standardima. Testiranje je izvedeno od strane IDIADA u novembru 2015. godine.  IDIADA je multinacionalna kompanija koja pruža usluge projektovanja, inženjeringa, testiranja i homologacije za automobilsku industriju.

Ovo testiranje dalo je uvid u to kakav je odnos njihovih karakteristika u odnosu na druge robne marke. Rezultati su pokazali da se po kvalitetu, nalaze u kategoriji guma standardnog kvaliteta. Uzeto je u obzir upravljanje na suvoj i mokroj podlozi, kočenje na mokroj podlozi, udobnost tokom vožnje i otpornost na akvaplaning.

Lansiranje DAVANTI guma

Od lansiranja 2015. pa do današnjih dana, dostigli su rast u prodaji koji je bez presedana u globalnoj gumarskoj industriji. Kompanija prodaje gume na pet kontinenata. Kancelarije i prodajne timove ima u Velikoj Britaniji, Kini i Nemačkoj. Dizajnirane su i projektovane od strane stručnjaka iz ove industrije, a proizvode se u tehnološki najnaprednijim pogonima na svetu u Kini.

DAVANTI gume razvijane su specijalno za evropsko tržište. Nakon lansiranja na sajmu Autopromotec u Bolonji 2015, napravile su značajan uticaj u industriji. Tržište Velike Britanije i Irske vrlo brzo je prihvatilo ovu robnu marku. Prisustvo na tržištu i broj prodatih guma ovo nedvosmisleno dokazuju.

Šta sve čini vožnju sa DAVANTI gumama drugačijom

Inovacije
Unapređena smeša silike i savremeni dezen gazeće površine; napredna tehnologija donosi optimalno upravljanje, komfor i efikasnost
Karakteristike
Imaju odlične karatkteristike, od prijanjanja na mokroj podlozi do niskih vrednosti buke
Kvalitet
Odličan kvalitet po vrlo prihvatljivim cenama
Bezbednost
Omogućavaju samopouzdanu vožnju, daju osećaj potpune sigurnosti; u svim vremenski uslovima vožnja je glatka
Garancija
Sve Davanti gume imaju garanciju. Bez obzira na uslove i stil vožnje, bićete sigurni sa Davanti gumama.

Šta kažu čelnici kompanije

Peter Cross, generalni upravnik DAVANTI – ja kaže:
„DAVANTI gume nastale su kombinacijom stručnog inženjeringa, naprednih proizvodnih procesa, obimnog testiranja i progresivnog razvoja. Naše testiranje proizvoda na evropskom tržištu, daleko prevazilazi uobičajeno testiranje.
Podvrgli smo gume rigoroznom testiranju, kako bismo bili sigurni da će one omogućiti sigurno i predvidljivo upravljanje, kao i komfornu vožnju. Naše gume omogućavaju vozačima da maksimalno iskoriste karakteristiske svojih vozila i da dobiju pravu vrednost za cenu koju su platili.“

Direktor prodaje Velike Britanije i Irske, Sean Maddocks, ističe da je čak i u ovako ranoj fazi, entuzijazam nesumnjiv po pitanju ovih guma. Imaju potencijal da postanu jedan od vodećih brendova u Velikoj Britaniji i Evropi. A što se iskustva kupaca tiče, ona govore o tome da su izuzetno zadovoljni kvalitetom guma.

Zastupljenost dimenzija

Broj zastupljenih dimenzija raste velikom brzinom, a trenutno ih ima preko 450 u rasponu od 13 – 22 coli. U paleti proizvoda zastupljeno je deset različitih dezena za putnička, 4 x 4 i kombi vozila.

Ovom prilikom nabrojaću neke od dezena koji se prave u različitim dimnzijama. Dva glavna dezena su DX39 za manja komercijalna vozila i DX640, namenjen za vozila sa ultra visokim performansama. Dezen DX440 za poluteretna vozila; višenamenska guma sa velikom izdžljivošću, pouzdana i čvrsta i pod velikim opterećenjem. DX740 je dezen za SUV vozila i nudi izuzetno tihu i efikasnu vožnju.

Saradnja sa fudbalskim klubom EVERTON

Međunarodno poznate britanske gume DAVANTI, objavile su bile da ulaze u zvanično partnerstvo sa liverpulskim fudbalskim klubom Everton, kao njihov spoznor. U avgustu 2017. godine potpisan je trogodišnji ugovor o sponzorstvu.

U DAVANTI – ju smatraju da je pravi trenutak da se fokusiraju na sledeću fazu kada je u pitanju globalni razvoj ove robne marke. U tom smislu, veruje se da je partnerstvo sa Evertonom idealan potez. Globalna vizija i proširenje planova vrlo im je slično, pa po pitanju ambicija idu rame uz rame jedno sa drugim.

Postignuti uspeh, DAVANTI guma delom može da zahvali i marketinškoj strategiji. Naime, usredsredili su se na nezavisno maloprodajno tžište. Cilj im je da se prodajna mreža razvija sa dilerskog nivoa, jer smatraju da je baš to, ono što im je potrebno.

Javite nam vaše mišljenje o ovim gumama. I, ukoliko vam se članak dopao, podelite ga sa prijateljima.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

1 Komentar
  1. Svetlana 5 година ago

    Odličan tekst. Sve pohvale Dobro je znati.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?