Kada pričamo o Dunlopovoj letnjoj gumi SP Sport FastResponse, pričamo o luksuznoj putničkoj gumi koja je dizajnirana za one koji vole da uživaju u udobnoj, kontrolisanoj i tihoj vožnju u vlažnim i suvim uslovima.

Dunlop SP Sport FastResponse

Vrhunske performanse na mokrom putu i po kišnom vremenu. Asimetrični dezen gazećeg sloja smanjuje trenje i odlično prianja na suvoj i mokroj podlozi. Dunlop SP Sport FastResponse ima široke kanale koji raspršuju vodu, tako da guma pokazuje visoku otpornost na akvaplaning. Smeša gazećeg sloja napravljena je od velike količine silike pa je prianjanje na mokrom putu bolje. Samim tim, kraći je zaustavni put na takvom terenu.

Dunlop SP Sport FastResponse dolazi sa tehnologijom Touch. Ova tehnologija pri vožnju obezbeđuje brži odziv i bolju povratnu spregu. Pljosnatiji profil gazećeg sloja omogućava da veća površina gume bude u kontaktu sa putem i time obezbeđuje precizno upravljanje na mokrim i suvim površinama. Spoj gume sa felnom je ojačan, pa je time poboljšana povratna sprega na putu.

Precizna i u krivinama. Dunlop SP Sport FastResponse brže se odaziva na komande i bolje ponaša u krivinama. Stabilnost prilikom skretanja je garantovana jer se pritisak ravnomerno raspoređuje na celu kontaktnu površinu.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Dunlop SP Sport FastResponse.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?