Za GoodYear Ultra grip performance + kažu da je pouzdan u svim situacijama koje vas mogu zadesiti tokom zimske sezone.

Ultra grip performance + je zimska guma kompanije GoodYear. Dizajnirana je tako da obezbedi savršene karakteristike tokom zimskih meseci. Izgled dezna joj je usmeren i simetričan.

GoodYear Ultra grip performance + pouzdan u svim situacijama

Ovo je zimska guma koja obezbeđuje pouzdano prijanjanje i efikasno kočenje na snegu i na vlažnoj i suvoj podlozi. Predviđene su za vozila visokih perfomansi. Lansirane su na tržište za zimsku sezonu 2019/2020. godine.

Tehnologija Traction Protect za izradu smeše

One su poboljšana verzija UltraGrip Performance Gen-1. Izgled dezena im je isti, ali je unapređena smeša, čime je značajno poboljšano ponašanje na zimskim putevima.

Pri izradi smeše korišćena je tehnologija Traction Protect. Zahvaljujući njoj, brži je oporavak gazišta nakon deformacije prilikom kočenja. Time je omogućen kraći zaustavni put i bolje naleganje gazeće površine na podlogu nakon kočenja.

Zahvaljujući korišćenju njihove tehnologije Winter Grip, elastičnost gumene smeše na niskim temperaturama se povećava. Ovim je omogućeno bolje prijanjanje na snegu i ledu.

Rezultati testa Auto Bild

Na testu Auto Bilda za 2019. godinu u dimenziji 225/45 R17, osvojile su drugo mesto. Nagrađene su za uzornu vožnju po mokroj i snežnoj podlozi. Osobe koje su ih testirale navode da imaju precizan odziv na pokrete upravljača, dinamično rukovanje i efikasno kočenje na snegu i vlažnim površinama. Karakteriše ih i velika otpornost na habanje.

Ovo su odlične gume koje će biti pouzdane u svim vremenskim prilikama. Da li je i vaše iskustvo takvo? Podelite ga sa nama u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?