Hankook Dynapro HP2 je letnja guma visokih performansi namenjena SUV i 4×4 vozilima. Ova guma poseduje sve premijum kvalitete koje zahtevaju evropska SUV vozila.

Hankook Dynapro HP2

Hankook Dynapro HP2 poseduje kvalitete kao što su vrhunske performanse na vlažnoj podlozi, redukovanu buku pri vožnji, manji otpor pri kotrljaju i veći broj pređenih kilometara. Nije ni čudo, ipak je ova guma deo Hankookove najuspešnije linije proizvoda za SUV vozila. Dynapro HP2 zadovoljava sve stroge zahteve otpora pri kotrljaju i buke u SUV segmentu. Odlično prianja na mokroj podlozi i pruža putnicima visoki nivo komfora.

Iz Hankooka kažu da su sve karakteristike ove gume značajno unapređene u odnosu na prethodnicu. Tako Hankook Dynapro HP2 ima za 4% manji nivo buke, bezbednost je povećana, kao i kontrola na pravcu, upravljivost, bolji je i odgovor na upravljačke komande, kočenje na suvoj podlozi poboljšano je za 5 odsto, a životni vek gume je produžen. Hankook Dynapro HP2 poseduje jedinstveni gazeći sloj sa četiri kanala koji značajno redukuju šanse od akvaplaninga. Voda se sa gazeće površine odvodi brzo i efikasno.

Guma je predviđena da bude montirana na nova vozila kao originalna oprema i kao zamenska guma proizvodiće se u dimenzijama od 15 do 19 inča, od kojih većina ima oznaku XL.

Internet Prodaja Guma u svojoj prodavnici ima gumu Hankook Dynapro HP2.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?