Internet Prodaja Guma logo

Od 08.07.2013. godine firma Internet Prodaja Guma posluje u novom prostoru. Sada se nalazimo u Ulici Korzo 1, u Subotici. Naš novi broj telefona je 024/4155-402; faks: 024/4155-411. Naš mejl ostao je isti: prodaja@ipg.rs

Preseljenje u novi prostor ne znači za nas samo fizičko prenošenje računara i stvari i menjanje adrese na vizit-kartama, već je ovo neoboriv dokaz da naša firma neprestano raste.

I da ne budemo skromni, nije nam trebalo puno vremena da se razvijemo, ali priznajemo da smo jako naporno radili. Sajt www.internet-prodaja-guma.com pokrenut je 2009. godine, u okviru preduzeće Rondo, kao poslovna jedinica koja se isključivo bavila prodajom guma preko interneta.

Tok poslovanja firme Internet Prodaja Guma drastično se promenio 2011. godine kada nas pod svoje okrilje uzima najveći onlajn biznis u Srbiji – Infostud. 

Potvrdu našeg rada i truda dobili smo na XI Međunarodnoj konferenciji E-trgovina 2011. godine, kada je IPG internet prodavnici dodeljena nagrada „E-trgovina award 2011“ za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji.

Nakon četiri godine smo od firme sa jednim zaposlenim postali firma sa šest stalno zaposlenih i još desetak spoljnih saradnika iz oblasti marketinga, IT-a, weba koji svakodnevno učestvuju u radu naše firme. Svi mi činimo IPG – internet biznis za vozače kome se veruje.

Verujemo da će nam nove prostorije dati novu energiju za veće izazove i poslovne poduhvate.

Vaš IPG tim

 

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?