Pirelli gume

Premijum gume italijanskog proizvođača, PIRELLI, mogu da se podele u nekoliko kategorija, u odnosu na specifične karakteristike koje ih odlikuju i način upotrebe –

1. Gume sa ultra visokim preformansama
U skladu sa specifikacijama postavljenim od strane vodećih proizvođača automobila, PIRELLI je razvio gume za vozila ultra visokih performansi. Gume su osmišljene korišćenjem naprednih rešenja za najsavremenija vozila. Ovakvi rezultati postignuti su zahvaljujući najnovijim mehaničkim, informatičkim i elektronskim tehnologijama.

2. Gume sa visokim preformansama
Ove gume razvijene su uglavnom za sportsku vožnju, prateći zahteve i potrebe za visokim stepenom sigurnosti. Predviđene su za vozila srednje i visoke klase.

3. Gume sa ekološkim performansama
Prateći savremene trendove, PIRELLI razvija gume koje omogućavaju manju potrošnju goriva, duži životni vek i unapređuju sigurnost na svim nivoima. Ove nove revolucionarne performanse kombinovane su sa tradicionalnim.

4. Uravnotežene performanse
Ove gume razvijene su radi unapređenja zaštite životne sredine, sigurnosti, ekonomičnosti i komfora tokom vožnje. Predviđene su za najinovativnije gradske automobile, za limuzine niže i srednje klase, kao i za najpopularnija MPV vozila.

5. Gume sa performansama za sva godišnja doba
Gume koje nude odlično prianjanje kako na suvim tako i na vlažnim podlogama. Ovo je omogućeno zahvaljujući lamelama pomoću kojih je čak i prianjanje na snegu dobro. Obezbeđuju sigurnost i dobre performanse u svim vremenskim uslovima tokom cele godine.


Ukoliko su vaš izbor PIRELLI gume, sigurno ćete u njihovoj paleti proizvoda pronaći baš ono što vama odgovara. A u slučaju da već imate iskustva sa nekom od ovih guma, podelite ga sa nama.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?