Najnoviji izum kompanije DUNLOP, zimska guma Winter Sport 5 sa odličnim karakteristikama, pojavila se ove jeseni na našem tržištu.

U kombinaciji sa inovacijama i najboljim karakteristikama prethodnih dezena SP Winter Sport 3D i SP Winter Sport 4D, dobili smo naslednika koji ima izuzetnu moć prianjanja u ekstremnim zimskim uslovima, kao što su vožnja po snegu i lapavici.

Osnovne karakteristike po kojima se ovaj dezen ističe u odnosu na prethodnike –

Karakteristike dezena

1. Savršeno prianjanje na klizavim površinama
Centralne produžene lamele paralelne su sa unutrašnjim ivicama blokova. One omogućavaju veće otvaranje prema površini, čime je obezbeđeno bolje prianjanje na klizavoj podlozi.

2. Bolje performanse na putevima prekrivenim snegom
Zahvaljujući povećanom broju blokova, poboljšane su performanse na putevima koji su prekriveni snegom. Zbog usavršene geometrije koja blokovima daje veću čvrstinu, distribucija pritiska na podlogu je ravnomerna, pa guma bolje prianja.

3. Smanjen rizik od avkaplaninga
Dublji kanali na gazećoj površini omogućavaju da se veća količina vode i lapavice istisne i time još više smanji rizik od akvaplaninga.

4. Manja potoršnja goriva
Poseban dizajn gume omogućava da se težina koju guma trpi optimalno raspoređuje. Rezultat je smanjen otpor kotrljanja, pa se samim tim smanjuje i potrošnja goriva.

Tehnologija korišćena prilikom proizvodnje prethodne generacije u saradnji sa pomenutim inovacijama daje sjajan rezultat – gumu sa visokim performansama, spremnu da se nosi sa izazovnim zimskim vremenskim (ne)prilikama.

Pitam se, gospodine Dunlop, kako biste reagovali  kada biste mogli da vidite ovako moćnu gumu. Verujem da biste bili vrlo zadovoljni!

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?