Michelin Pilot Alpin 5 SUV  lansiran je 2018. godine. To su zimske gume za gradska suv vozila. Krakteriše ih precizna kontrola i predvidivo ponašanje na hladnoj i mokroj podlozi. Takođe ih odlikuje odlično prijanjanje i efikasno kočenje na snegu, kao i udobna vožnja i mogućnost smanjenja potrošnje goriva.

Michelin Pilot Alpin 5 SUV je nasledio izgled gazeće površine od guma Michelin Pilot Alpin 5. One su lansirane godinu dana ranije  i namenjene su putničkim vozilima. Uprkos nasleđenom izgledu od putničkih guma, unutrašnji dizajn suv guma konstruisan je za upotrebu za teža i snažnija vozila.

Prednosti i karakteristike

1. Simetričan dezen gazeće površine obezbeđuje optimalno izbalansirane karakteristike na suvoj, vlažnoj i snežnoj podlozi. Centralni kanal i brojni odvodni kanali usmereni prema centru povećavaju stabilnost gume i otpornost na akvaplaning. Oni pomažu i da prelaženje gumama preko snega bude pouzdano.

2. Duboke trodimenzionalne lamele smanjuju deformaciju blokova gazeće površine pri velikoj brzini. Isto tako poboljšavaju rukovanje u svim vremenskim uslovima tokom zimskih meseci.

3. Bočni zidovi su ojačani, pa lako mogu da se nose sa težim suv vozilima. Krasi ih i impresivna izdžljivost. Kod izrade boka gume primenjen je vrhunski dizajn po Michelin tehnologiji – Premium Touch. Ova tehnologija se odnosi na vizuelni efekat.  Površini daje izgled somota na svim onim delovima na kojima je primenjena, pa to upotpunjuje bočni izgled celog vozila u jednu moćnu celinu.

Kod izrade boka gume primenjen je vrhunski dizajn po Michelin tehnologiji Premium Touch

4. Poboljšani sastav gumenih jedinjenja sa silikom i funkcionalnim polimerima, pojačava pouzdanost gume prilikom kontakta sa mokrom površinom i smanjuje im otpor pri kotrljanju.

Sa gumama Michelin Pilot Alpin 5 SUV još jednom možemo  da se uverimo u vrhunski kvalitet koji ova kompanija nudi. Koristeći najbolju tehnologiju i jedinjenja za izradu ovih guma, dobili smo još jedan proizvod kojim Michelin može da se ponosi.  A vozačima samo preostaje da uživaju u pouzdanoj i udobnoj vožnji. Da li i vi delite ovo mišljenje? Pišite nam u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?