Michelin Primacy 3 je letnja guma vrhunskih performansi namenjena srednjoj i višoj klasi automobila i sportskim automobilima. Iz Michelina kažu da ova guma nudi više performansi na jednom mestu.

Michelin Primacy 3

Michelin Primacy 3 pruža bezbednost zahvaljujući trostrukoj snazi: izuzetnom kočenju na suvom, na mokrom i izuzetna upravljivost na mokrom. Pre svega, ova guma ostvaruje odličan kontakt sa mokrom podlogom zahvaljujući sistemu širokih kanala, dva šira i dva uža kišna kanala, koji brzo odvode vodu sa gazećeg sloja. Tako je kočenje i držanje pravca obezbeđeno i pri većim brzinama. Pri brzini od 180 km/h zaustavni put gume Michelin Primacy 3 na suvoj podlozi kraći je u proseku za 2,2 metra od konkurentskih guma. Sa druge strane, pri brzini od 80 km/h zaustavni put ove gume na mokroj podlozi kraći je za 1,5 m u odnosu na četiri vodeća konkurenta na tržištu. Michelin Primacy 3 pruža dobro prianjanje u zavojima na mokroj podlozi. Pri brzini od 90 km/h, ona pruža dodatno prianjanje na podlogu u iznosu do 3 km/h.

Michelin Primacy 3 svojim dezenom i kvalitetom kaučuka donosi uštedu u potrošnji goriva i do 7 odsto. Ova guma može preći veliki broj kilometara, a tokom čitavog životnog veka gume uštedi 70 litara goriva. Pored ekonomičnosti, Primacy 3 donosi dve nove tehnološke inovacije: nova smesa gume sa optimalnim nivoom prianjanja na podlogu u svim uslovima upotrebe, a da to ne utiče na performanse na drugim područjima, i novi gazeći sloj sa samoblokirajućim lamelama. Ove lamele se blokiraju i čine blokove gume krućim, pa tako poboljšavaju kontaktnu površinu između gume i podloge.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?