Winterreifen; Test; 2013; ADAC; Landsberg; 225/45 R17; 1; Uniroyal; MS plus 77

Winterreifen; Test; 2013; ADAC; Landsberg; 225/45 R17; 1; Uniroyal; MS plus 77

Uniroyal MS Plus 66 guma idealna je za srednja i velika vozila visokih performansi i svoje najbolje karakteristike iskazuje na vlažnim i zaleđenim putevima. Proizvodi se u brzinskim indeksima T, H i V što znači da “podnosi” maksimalne brzine od 190 do 240 km/h.

S obzirom da tokom zimskog perioda padne i kiša, i to ledena, Uniroyal MS Plus 66 odlična je za takve uslove. To je tipična zimska guma sa visokim nivoom zaštite od pojave akvaplaning efekta zahvaljujući novom dizajnu hidrodinamične šare u obliku strele. Nova 3D tehnologija vrlo efikasno odvodi vodu i bljuzgavicu koje prete da se skupe na kontaktnoj površini i dovedu do gubitka kontrole nad vozilom. Kanali poboljšavaju i trakciju na snegu, pa je ovaj dezen odličan za nepredvidljive zimske uslove.

Uniroyal MS Plus 66 sigurno prianja i u krivinama na snegom pokrivenim putevima za šta je odgovoran novi gazeći sloj. Samim tim, put kočenja u uslovima mokre podloge je kraći zahvaljujući brzom prilagođavanju gazećeg sloja. U poređenju sa prethodnom generacijom, Plus 66 ima poboljšanu trakciju za 12 odsto.

Ova guma može se pohvaliti i dužim vekom trajanja zahvaljujući funkcionalnim polimerima koji su prilagodljivi čak i na veoma niskim temperaturama. Uniroyal MS Plus 66 sa svim navedenim karakteristikama omogućava apsolutnu kontrolu nad vozilom u zimskim uslovima.

Pogledajte dimenzije u ponudi IPG internet prodavnice.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?