Zbog drastičnog povećanja broja posetilaca kojih je od ponedeljka 13. septembra svakodnevno oko 3500, nismo u mogućnosti da na narudžbine i upite koji pristižu u ogromnom broju odgovaramo u uobičajenom roku od 24 časa od prispeća. Zbog toga napominjemo da će sve pristigle narudžbine i upiti biti obrađeni, te vas molimo za strpljenje. Hvala na razumevanju!

Internet-Prodaja-Guma-logo

Vaš IPG tim

4 Komentara
  1. Nedeljko 14 година ago

    Znate li otprilike kad ce te biti u mogucnosti da obradjujete zahteve?Zahtev sam poslao u petak 17.09.2010.Pitam ovo zato sto mi gume trebaju hitno,pa ako niste u mogucnosti da obradite zahtev u neko dogledno vreme,bio bih prinudjen da kupujem gume na nekom drugom mestu.

  2. admin 14 година ago

    Danas je stigla određena količina zimske FULDE, među kojima je i dimenzija koju ste naručili. Koleginica iz prodajnog tima upravo radi na vašoj narudžbini, očekujte uskoro mejl sa svim potrebnim informacijama.

  3. Mickey 14 година ago

    Hvala vam sto ste zbog ovog zakona i velike potraznje digli cenu NOKIAN 175/65 R14 W+ gume sa 5000din. na 6500din!!!
    Ako hocete takvu negativnu reklamu na auto forumima neka vam bude.

  4. admin 14 година ago

    @ Mickey: Kada je u pitanju zimski Nokian, povećanje cena ne diktiramo mi, već proizvođač i zvanični distributer za Srbiju. Prva cena koju navodite je od prošle sezone, a ova nova je formirana prošle nedelje, kada smo dobili obaveštenje o povećanju.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?