Gume iz Continental grupe Viking FourTech Van za sve sezone, predviđene su za sve vremenske situacije.

Viking FourTech Van su gume sa simetričnim dezenom za poluteretna vozila. Predviđene su za vožnju tokom cele godine. Obezbeđuju pouzdanu kontrolu u svim situacijama na putu u bilo kojim vremenskim prilikama. Proizvođači navode da ih karakteriše dobro prijanjanje na mokroj podlozi, sigurno upravljanje na snegu i izuzetno manevrisanje tokom svih vremenskih uslova.

Masovna proizvodnja započela je 2017. godine paralelno sa lansiranjem još dva modela iz Continentalove grupe – Matador MPS 400 Variant AllWeather 2 i General Eurovan A/S 365. Sva tri modela su identična, ali dolaze na tržište kao različite robne  marke.

Karakteristike dezena Viking FourTech Van

Simetričan dezen ovih guma omogućava odlično prijanjanje i kratak zaustavni put na mokroj podlozi. Takođe, obezbeđuje smanjen rizik od nastanka pojave akvaplaning.

Specijalni kanali za sneg u kombinaciji sa oštrim ivicama brojnih lamela povećavaju pouzdanost kada su u pitanju prijanjanje i performase kočenja na snegu. Ovakav dezen gume obezbeđuje visoku sigurnost u zimskim mesecima. Zvanična potvrda o ovome nalazi se na bočnim zidovima guma. Na njima ćete pronaći oznaku M+S i pahulju uokvirenu planinom sa tri vrha.

Viking FourTech Van za sve sezone

Struktura dezena gazeće površine u sredini i na bokovima obezbeđuje stabilnost i dobro upravljanje u svim vremenskim uslovima. Ovo umnogome povećava sigurnost na putu tokom cele godine. Dizajnirane su tako da budu od pomoći u svakoj situaciji.

Da li imate iskustvo sa nekim od guma robne marke Viking? Pišite nam o tome u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?